barware

 

De beste bar accessoires voor de professional

Een set basismaterialen is onmisbaar voor een professionele bartender. Ons assortiment bar accessoires, oftewel barware, is dan ook immens groot. Door de jaren heen is onze productlijn gegroeid tot honderden verschillende artikelen, zoals barmatten en ijsemmers. Barprofessional is dan ook niet voor niets uw hoogwaardige specialist op dit gebied. Wij kennen geen geheimen op het vlak van onder meer bar accessoires, cocktailbenodigdheden en wijnkoelers. IJsemmers, glazenmatjes, spoel- en bierborstels, maatschenkers, flessenhouders en pitchers. Slechts een greep uit de barproducten die wij aanbieden.

 

Accessoires voor iedere bar, restaurant, club of discotheek

Wij zijn ervan overtuigd dat door het gebruik van de juiste bar accessoires de horecaomzet doet toenemen. Professionaliteit, efficiency en functionaliteit  zijn erg belangrijke aspecten in deze sector. Dat weet de bartender als geen ander.


Barprofessional levert bar accessoires voor allerlei horecagelegenheden; van hotelbar tot club. Onze kernwoorden? Kwaliteit, maatwerk en een goede prijs. En dat voor hoogwaardige producten!

Bekijk online de catalogus

Bar Professional catalogue 2018