cocktail

 

Cocktail benodigdheden voor de professionele bartender

De beste mixdranken en cocktails zijn niet te maken zonder de meest essentiële bar tools. Met ‘Bartender of the Year’ Tess Posthumus als onze ambassadeur beschikt Barprofessional over veel kennis in deze branche. Dankzij onze ruime kennis en ervaring bieden wij u daarom een uitgebalanceerd assortiment cocktail tools aan. Denkt u daarbij aan cocktailshakers, barlepels en strainers. Kortom: alles wat nodig is voor de bereiding van de beste cocktail. Zo beschikken wij ook over een breed assortiment, waaronder muddlers, jiggers en limoenknijpers. Ook deze producten behoren tot onze grote collectie aan benodigdheden voor het bereiden van wereldberoemde cocktails, zoals de Mojito of Cosmopolitan.

 

Alle cocktail benodigdheden van A tot Z

Barprofessional staat garant voor jarenlange ervaring. Wij bestaan al vanaf begin 1900 en lopen voorop met onze producten. Innovatief, kwalitatief en bovenal functioneel. Deze drie kernwaarden komen telkens weer terug in ons assortiment cocktail benodigdheden. De beste producten voor het bereiden van de allerbeste cocktail.

 

Dus bent u op zoek naar muddlers, strainers of shakers voor de perfecte cocktail? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Barprofessional: de gespecialiseerde leverancier voor de groothandel. Van A tot Z!

Bekijk online de catalogus

Bar Professional catalogue 2018