coffee

 

Barista tools & accesoires voor professionele koffiebereiders

Een heerlijke bak koffie. Iets waar wij allemaal veel waarde aan hechten. Om deze koffie optimaal te bereiden zijn vooral de juiste barista tools erg belangrijk. Denk aan de juiste melk-opschuim-kannen en een goede tamper. Welke bar of coffee corner kan nou zonder de barista tools van Barprofessional? Alle benodigdheden voor de barista en professionele koffiebereider. Van gereedschap voor ‘Latte Art’ tot reinigingsmaterialen voor uw espressomachines. Voor een perfecte kop cappuccino, latte macchiato of doppio espresso gebruikt u de professionele koffiebereider barista tools van Barprofessional. Wij leveren alle gebruiksartikelen voor de professionele drankensector. Met meer dan honderd jaar ervaring weten wij precies wat de horeca nodig heeft.

 

Barista accessoires: van cacaostrooiers tot borstels

Denk bij de bereiding van koffie ook aan cacaostrooiers (mét decoratievormen), suikerboxen, borstels en een schoonmaakset.  Wij houden ons bezig met alles rondom het product koffie; met de begeleiding van de bereiding tot aan de eerste slok koffie die de klant neemt.

 

Dus bent u als groothandel op zoek naar benodigdheden voor warme of koude dranken? Neem dan een kijkje in de catalogus op deze website. Barprofessional staat voor kwaliteit, passie en klantgerichtheid.

Bekijk online de catalogus

Bar Professional catalogue 2018